Wednesday, November 16, 2011

First time buat aqeeqah job.

Hello and Assalamualaikum, harini nak post psl first time buat aqeeqah job... act, bende ni dah lame.. just baru nak post kat sini..and alhamdullilah dpt job and thanks to irfan ibrahim too sbb invite job nii :D okayy comment sgt la dihargai untuk ditunjuk ajar :) THANKS!








Gambar ni paling aku suka, kalau aku jadi org dlm gamba ni, aku dah buat frame besar-besar dah! ahaha





Ni pon aku suka! kalau gamba ni, aku buat frame kecik letak dlm bilik, hehe





Candid moment!





:)





Itu je yang termampu, bagi aku dah cukup okay lah kot gamba ni :)

No comments: