Saturday, November 19, 2011

MENGISI MASA LAPANG

Hey hello and assalamualaikum :) harini nak share psl apa yg aku isi masa cuti aku ni.. Okay untuk first week ni, aku mengisi dengan bermain photoshop je, kebetulan Silver State Ultras (SSU) ada wat contest design baju SSU, spe menang design dia akn terpilih dan dpt satu baju free :D okay so aku design la beberapa design . Cara nak undi design2 tu: 1) join group ni-http://www.facebook.com/groups/silverstateultras/ 2) pilih design and like!





Okay, ni first design, aku tau buruk -.-





Design yang kedua, ada brader ckp "best, boleh diketengahkan" woohoooo!





Design yang ketiga, aku paling suka yg ni, ramai vote yg ni, korg pon suka? apa laga, vote la.. heee~





Ni pon aku suka jugak! tapi sikit je yg vote walaupun ada otai yg cakap "naisss"






ni last, mmg dah xde idea, tp nak buat gak :D HAHA





*okay, tu je nak share harini, kalo korg suka mana2 design kat ats, jgn lupa vote! bye





No comments: