Saturday, December 3, 2011

POP ART

Assalamualaikum , korang sihat? okay mcm biasa, harini nak kongsi sikit karya aku yg latest iaitu "POP ART" . "nak buat pop art ni mmg sng, tp kalau korg tersilap sikit, mmg nampak mcm korang buat guna paint je" . itu la yg dikatakan oleh akies :) 100% aku setuju ckp kat dia, sbb first try aku buat pop art ni, mmg nmpk mcm guna paint :/ erkk... HAHA . okay, sebelom aku tunjuk kat kome aku punya hasil, aku nak tanya kome.. kome tau ke idok pop art tu ape? hahah . okay la mungkin ko tgk gamba aku, kome mungkin dpt tau apa itu pop art :P heee..


FIRST TRY:-


mmg nampak mcm guna paint kan? hahaha





SECOND TRY, OKAY SKET KOT :-



hehe, amacam? okay x.. mood aku arini retro/vintage :D





Gamba ni paling aku suka.. bukan sbb pompuan tu seksi okay . haha . tapi sbb nampak sgt
ke-vintage-an tuu.. hahaha




ni gamba yg terakhir . peace




Okay, jika ada kekurangan tolong betulkan ye, assalamualaikum . and and and.. kalau korang perasan kat setiap gamba ada aku letak efan photo since 1975 kan? itu sebenrnya auta semata2... sebanrnya since 2009 :) aku tulis since 1975 sbb gamba yg aku tunjuk kan vintage, so saje try letak 1975 untuk menambah ke-vintage-an tu.. hahahah . assalamualaikum :)

No comments: