Saturday, January 14, 2012

PRE WEDDING FAKHRULRAZI & SUHANA



ASSALAMUALAIKUM ! today nak share gambar pre wedding fakhrul razi & suhana.. sebelom share gambar... aku nak citer sikit..

FAKHRULRAZI AKA TIKUSHITARO ni sebenanya sifu aku.. hihi.. dia lah aja aku basic untuk guna DSLR . aku tekejot gak tetibe dia pm aku.. dia kata dia nak aku jadi OP dia untuk pre wedding dia.. takot tu mestilah ada.. sapa tak takot nak shoot gambar sifu dia sndiri.. kalao gamba x menjadi mati aku weyh! tapi alhamdullilah dia cakap "tq so much IRFAN IBRAHIM and IRFAN AZHIM for being my official pre wedding photographer. good job dude!" pastu dia berkata lagi... "abg suka style korang" . so aku rasa legaa.. shoot diorang mmg best! so jom tgk gamba aku yg x seberapa :P

sebelom tu.. aku shoot deme ni dua tempat.. satu ladang getah and lg satu tmn DR :)










TESTING NEW TONE.. OKAY?





NI PON NEW TONE . OKAY TAK?





PROPOSE





SHHHHHH :)





TARAAAAAA!!!





TONE BARU . CAMNE?





:)





AWAN NANO NANO NANO NANO NANO NANO....~





SHE'S MY WONDERWOMEN AND HE'S MY SUPERMAN





IMPIAN MENJADI KENYATAAN :)





NAK JADI MCM FASHA SANDHA DAN JOHAN KATANYA....






SESI MELOMPAT! :D






Okay.. tu je nak share ... and tolon dan tolong dan tolong la comment untuk penambah baikan :)
and thanks sbb view :D ASSALAMUALAIKUM!




4 comments:

Mohamad Ali Imran said...

Some pic agak gelap.. Perhaps ko memang buat style macam tu kot, retro katenye ye.. Its okay..
Perhaps ko boleh provide gambar yang cerah2 dan terang pasni? Dari pandangan orang seni, gambar gelap mungkin tak jadi hal tapi dari pandangan orang biasa macam mane?

Just memberi pandangan.. No hard feeling ok?

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

betol tu.. mmg saje buat tone tu.. nak try tone baru... hehehe :)

okay.. take note :D thanks bro!

Nuké said...

Nice backdrop. Love the trees. Is this in KL?

www.girllilikoi.com

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

@Nuke
thanks ! nope. It is in Ipoh,Perak