Wednesday, March 21, 2012

SPM 2011 RESULTS!

Assalamualaikum .. harini, 21/3/2012 result spm keluar . So, as a photography club members, aku diberi tugass untuk candid budak2 yg nak ambil result spm . Banyak reaksi diorang, ada yang sedih, gembira n mcm2 lagi la do. Before share gamba, nak bgtau.. gear yang aku guna: NIKON D80 + 18-55 + SPEEDLIGHT NISSIN . So, have fun!  





 bebudak straight A ! ada 15 org, tp ada yg x dtg lg ..





 Comfirm cuak time ni.. aku tengok semua tangan menggeletar time ni! haha





Biasalah, seronok dpt byk A. 







Atiera, kenapa kau buat mcm tu doh? HAHA




Seronok ye atiera?





 Pn zumeme tgh tenangkan si Puteh. 





 Atiera dgn parents dia..






 Comfirm cuak bila cikgu disiplin tengok kita tgh nak amek result, ahhhhh!





 ?





 Ni dia encik IRFAN IBRAHIM.. senyum lebar tanda banyak A la kan? hehe




 :)





 Aku harap time aku result SPM nnt xde la junior aku kerumun camni. hahah




So tu je yg aku nak share.. just beberapa gambar yg ntahpahapaentah.. hahhahah . Btw, congrats untuk semua yg dapat straight A! yg dpat score byk A tu congrats jugak... and yang x bape perform tu.. jangan sedih, syukur je dengan results korang! Jangan berputus asa okay?! bye...

2 comments:

Ateyn Bella said...

15 org? wahhh! nape si irfan ibrahim nmpk gebu gile? ahahahaa

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

@ateyn bella - gebu bhahahha. biasalah.. bahagia habis spm .