Sunday, April 8, 2012

THE KEKACANG!

Assalamualaikum semua pembaca blog efanphoto! today nak share sesuatu benda yg bagi orang biasa je yg jarang dibuat orang . hehe.. iaitu aku nak share gambar aku shoot beberapa jenis kacang!  actually td ayah aku pegi beli kacang-kacang ni.. aku bosan, aku terus shoot . Okay aku tau kome malas baca, okay have fun tgk gambar2 kacang yg x seberapa ni :)






MY FAVOURITE, KACANG BANTAL






AKU TAK TAHU APA NAMA KACANG NI, AKU PANGGIL KACANG BULAT KUNING JE..






KACANG PAGODA, MENYAKIT KAN GIGI.. HAHAHA






KACANG MARUKU, KE MURUKU?





p/s: kepada brother2 yg dah ada experience untuk shoot makanan/ product , jika aku ada salah. tolong comment thankssss....
and sorry, terpaksa letak water mark besar2.. takut ada org curi. Sebab org skang ni suka curi art work photog, pastu deme ckp tu art work deme.. puiih! byee..

2 comments:

Diyana Zahari said...

tak pernah lgi shoot mknn :) gmbr dh cun trutma kcg kuning 2 ^^, klau edit d lightroom msti lawa lgi..! keep it up ye

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

@diyana zahari - wuuu.. saya xde light room . kalau nak edit, edit apa pon? no idea