Monday, April 2, 2012

LIGA BOLA SEPAK KPM PERAK VS S'WAK (U-17)

Assalamualaikum semua! today just nak share gambar2 yg aku tangkap masa perak vs s'wak (liga kpm) . FYI, aku kira official photog untuk perak :)  time ni Perak kalah dgn s'wak 1-0 di tempat sendiri..





FIRST TEAM






PEMAIN SUB






AHMAD FARIS!

































WHAT'S ON YOUR MIND?






WHAT'S ON YOUR MIND?






YELLOW CARD






INJURED






MAIN RUGBY KE APA NI? HAHA




p/s: gear yg aku gunakan : Nikon D50 + 55-200
Okay tu je nak share.. nak tgk lg? tunggu next match.. tu pon kalau aku duty :) assalamualaikum.

2 comments:

Shafiqah Omar said...

cool gila kalau dapat duty2 camni. masyuk tak? hahahah

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

@ Shafiqah Omar- mmg cool :) masyuk? xdela.. x dpt habuan apa pon sbb yg wakil perak ni semua dr sekolah sy.. so sy just dpt markah koko je :)