Sunday, May 27, 2012

BOLA KAMPUNG

Assalamualaikum semua pembaca . Harini, aku nak share gambar bola kampung yang aku shoot petang tadi.. gear yang aku gunakan D80+18-70+speedlight nissin . Gambar2 semua aku guna kan CSL iaitu creative lighting system . Untuk yang x tau CSL tu apa, meh aku terang kan sikit . CSL tu kita tgkp gambar menggunakan wireless flash . mcm mana nak buat? dengan menggunakan trigger atau pop-up flash dgn mnggunakan comander mode . Model lelaki ni : Mior Abul Rahman :) . And, aku nak ckap yang aku ada edit sikit, Dave hill ye .  So, aku rasa gambar2 yang aku nak share ngan korang ni, mesti ada silap, sbb dah lama x praktikkan . biasalah busy exam kennn... SO tolong tegur aku ye . Thanks! have fun . Assalamualaikum .






MY FAVOURITE <3






FIFA STREET VERSI BOLA KAMPUNG . HAHA






HEADER













SKILL+REAKSI MUKA YANG X BELAH XD


















2 comments:

Suza said...

fuyoo terer nyer

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

@suza- apa yang terer nya ? gambar or model? :P