Wednesday, July 11, 2012

HOCKEY & NETBALL- MALAYSIA(SMKGR) VS AFRICA U-19

Hi, Assalamualaikum . Sebenarnya aku mmg sudah lama gila x pgg/main atau sng cerita guna camera ni . Sbb kat Ipoh ni dah jrg ada event, then aku pun boleh thn la busy nya . So, harini mau share sikit gambar aku bersama Dhanaraj, Adib, and Danial tgkp gmbr untuk hockey sekolah aku  main lwn dgn sekolah africa. So, gmbr mcm apa je aku rasa sbb mmg lama dah tak tgkp gambar ni . So gadget yg digunakan: Nikon D50+50 mm . jgn terkejut ye aku hanya mnggunakan 50 mm . gmbr hockey kbyakannya aku crop . Biasalah x cukup duit nk beli lens panjang ni .


















INI YANG PENTING NI, TGKP GAMBAR SIKIT, TERUS PEGI CHANT! 

2 comments:

secantikmanis said...

amboi tak panas plak minah saleh tu main kat tgh padang.. hehheh

IRFAN AZHIM ZULKIFLI said...

@si cantik manis- entah laa.. tp muka mmg merah la