Friday, October 19, 2012

I HATE TO SAY GOODBYE. BUT, I HAVE TO SAY IT. SO GOODBYE CIK NORA :')



Assalamualaikum semua. Harini aku nak share story and gambar2 semalam makan2 dgn Cik Nora. Fyi, Cik nora tu cikgu practical sekolah aku. Dia ajar bio. so semalam (19/10/12) hari last dia so kitorang plan nak buat makan2 simple je.. walaupun makan biasa2 je tapi mmg best gila. kitorang bergossip, gelak2, and mcm2 lagi la weh. Yang join makan2 tu xde la ramai sangat dalam 10 orang je.. siapa yang tak join smalam mmg tersangat lah rugi, sbb mmg best gila la, aku pun tak tau mcm mana nak cakap. Gadget yg aku gunakan malam tu : NIKON D80+50mm+18-55 


alkisahnya begini: Janji ngan diorang nak jumpa kat D'POLO Cafe tu pukul 8.30 tapi biasa lah kan janji melayu kol 9 baru semua datang. actually sbb aku lambat bukan apa, sbb aku tunggu mus datang rumah aku untuk bg tepung, and kat rumah aku la kami plan camne nak troll cikgu. Then aku gi rumah cikgu(dekat je ngan rumah aku) kitorang gerak sama2.. diorang semua dah ada dah kat sana, cuma tunggu VIP (aku) je nak datang, hehehe... Then datang2 kita sembang2, order makan semua, bongkar rahsia semua org, gossip pasal cikgu lain and banyaakk lagiii


 MUS and ADIB request aku tgkp gambar deme.. tgh tunggu makanan time ni



 Nithiya si lutut loloi dan abg tough raja. Tak bosan pun tunggu makanan sbb asyik gelakk jeeee!



 aisa buat muka mr. bean



 ni la Cik nora(norazlin).. senyum sorang2.. text ngan bf le tuuu~



 Senyum kucing *air dah sampai



 Aku and Cik nora.. gambar aku wajib ada, asyik tangkap gambor org aje. hehehe



 Aku lagi.. *muka tak ready bhaii



 Kamal and sugan.











 *makanan dah sampai


mmg kitorang makan banyak la time tu... satay ayam 30 cucuk, lembu and kambing 20.. pastu order makanan masing2 lg. hahahah. aku ngan kamal belanja cikgu. mmg tak rugi keluar kan duit malam tu.. mmg puas, bukan senang nak lepak sekali betul tak? yang penting minggu depan habis exam <--- tetiba







 Azwan pailang and aisa.



 Mus laga



 Dhana macam kucing. Dhana sepatutnya tak ikut, tapi last minute aisa offer. Dhana makan satay aje, bila ingat satay smalam rasa lapar la pulak. ciss



 sugan. boleh nampak tak muka dia excited dengar gossip?



 Puteri izaireen. * boleh nampak muka dah ready dgr gossip? hahahah



 KHI bau kedai nil..



 abg raja yang tough lagi hensem lagi loloi. hehehe



 Time ni aku tukar lens 18-55.. semua muka tak henti senyum je



 Adib buat muka jealous. boleh baca tak apa yg tertulis kat phone tu? 



I LOVE 4sc2.. Semalam Cik nora buat pengakuan dgn jujur, dia kata pelajar 4sc2 lagi baik dari 4sc1. hmmm bukan nak bangga tapi dah tu hakikat, Btw. time makan2 ni ada sorang budak 4sc1 sesat. hahahaha. okay la tu wakil.



 Bukti kami makan satay. hahahaha



 Antara yang datang . makanan sedap, tak henti gelak, tak henti bergambor. 



 *chicken chop



 kan aku cakap td, tak henti gelak/senyum kitorang smalam, bukan nak menipu. haih, hahahahahah



 So sweet la mr bean~ and adib buat muka cacat sbb jealous lagi? haha



 D'POLO.. tu nama restoran yang kami lepak semalam.



 Apabila kamal buat muka,... terselah kebibirannya..



 Adib and mus lagi



 again, aku tak tipu.. gossip aje deme ni



 dah habis makan, sembang2 , lepak2, rehat kan perut... keep calm and gossip aje



 Aisa and opah.



 acara perli-perlian



 oh yaaa.. ni eemira, dia anak tokey D'POLO ni.. hehehe



 LOL! pehal nityia buat mcm ni?kan dah kene candid.. buat mulut ikan pulak dia



 tak henti senyum



 *korang boleh tgk, apabila dah byk senyum dan gelak sampai nak senyum pun dah tak larat. heee


Okay dah lepas habis kan makanan semua dah puas bergambar, puas gossip kitorang ajak cikgu lepak padang polo.. actually taknak pun lepak sini disebabkan plan kitorang untuk menepung cikgu je kitorang jalan2 kat sini.. Actually, kat restoran tu pun hampir kantoi dgn cikgu kitorang nak troll dia.. sbb nithiya cakap kuat2.. jadi ke main tepung? hahahahaha bangang yang amat dia ni.

Time tgh jalan kat polo tu.. ramai yang cuak sbb aku ajak gi kubur cina. hahaha semua taknak follow yg follow raja ngan sugan. hahahaha 
Then, kitorang terus je la jalan satu pusingan.. pastu aku ajak bergambar dekat satu tempat tu, ada spotlight. Then kitorang bergambar semua tu... :



 group photo.. power kan? aku rasa cik nora mmg untung dapat student cam kitorang. serius.. *aku type ni dgn muka serious ni. hahahahhaha



 before sesi menepung kitorang buat2 bergambar



 oppa gangnam style~!



 Oh, time ni kitorang soh cikgu bagi ucapan.. cikgu pun bagi je la ucapan dgn semangat nya..



 Ucapan+possing= ?







 Cikgu tgh bg ucapan dan kami merancang yg terbaik kat belakang cikgu..


 tgk muka cikgu bg ucapan dan tgk kami kelam kabut+excited nak baling tepung



 HAHAHAHAHAHAHAHAHA tgk aku, jahat gila kan? hahahahahah yg ni sumpah tak blah..



 Semua dah ready



 Semua buat muka jahat, hahahahahah. walaupun kami nakal, tapi kami time exam belajar jugak



 Boleh nampakkan, semua tgh busy agihkan tepung



 Pandai Kamal cover



 Lepas habis je cikgu bg ucapan, ckgu tunjuk peace kat camera dan kami pun apa lagi, tepung makan dia! hahahahahah



 Tepung.. hahahahahahahaha padan muka :P



 tgk tgn aku baling tepung kat cikgu



 Kamal dah rupa apa je, hahaha



 cikgu speechless.







 Korang tau tak knp aku pun kene? sbb aku lah yg salu rancang kalo tepung2 ni... dan act, bufday aku baru je lepas dan aku tak kene lagi. hahahaha.. sial aku pun kena doh, DAMN



 hahahahaha ni makan dia... walaupun dah kene tepung, tapi aku still senyum.. maksudnya aku enjoy gila2 lahh malam tu



 Korang tau tak aku tak cukup tanah nak lari dari deme? hahahahahaha tapi redha jela. 



 Untunglah tak kene tepung



 Adib kene time dia kejar aku, kat tangan aku pulak ada tepung, mmg silap la. hahaaha



 Dhana, aku yg make up kan muka dia tu



 HAHAHAHAH kalau nak tau, kami ni zomba dalam cerita hantu kak limah. hehehehe



 hahahahah muka enjoy+muka redha



 tak serik deme nak baling kat aku



 *antara yang kene tepung kau kau punya



 group photo lepas kene tepung. hahahahaha kami power!



 kami mmg enjoy habis-habisan semalam. mmg superb la~ mmg rugi siapa yg tak ikut.


Okay lepas dah habis tepung menepung, kami lepak jap.. mmg pancit time tu.. lepak2.. pastu deme semua balik.. aku, kamal, cikgu ngan nityia lepak jap.. sambil tu beli air bungkus. h



*beli air bungkus


So, lepas dah habis minum tu kitorang balik la~ mmg malam tu mmg kenangan yg tersangat lah manis smpi kene kencing manis sbb manis sgt kenangan tu. hahahahaha..
mmg best sgt2, tak tau nak ckp camne dah.

VIDEO TEPUNG:
p/s: tersangat lah lawak! pada minit ke 1:58 korang boleh tgk aku lari tak cukup tanah sbb dikejari oleh raja dan adib. hahahahha bangang!

So saya harap cikgu puas dgn layanan kami yang rare tu. ehhe.. so, cikgu terima je la apa yg kami bg, tu je yg termampu untuk balas budi baik cikgu sepanjang mengajar kami.